Joyce

Joyce (1982) zingt al vanaf dat ze klein was. Later zat ze in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren waaronder D-light van producer Gerrit Dekker. Joyce is sinds 2006 getrouwd met Elbert van Boven. Samen hebben ze drie kinderen:  Joëlle, Tobias en Aimée.

   Joyce wil haar gegeven talent inzetten voor God, en Zijn naam groot maken met haar stem en muziek. zij

Joyce zingt als christelijk zangeres in kerkdiensten, tijdens doop of jeugddiensten en andere speciale diensten.

Daarnaast zingt ze ook bij huwelijksceremonies, bruiloften, conferenties, vrouwenavonden en op christelijke podia.

Joyce zingt zowel in het Nederlands als het Engels. Joyce zingt uit alle bekende liedbundels van psalmen tot opwekking, maar ook verzoeknummers behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Een impressie van het genoemde is te vinden op haar YouTube kanaal.

Joy!

Daarnaast schrijft Joyce haar eigen teksten en liederen. Dit doet zij samen met haar man Elbert. Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! heeft gekregen. Op het album spelen o.a muzikanten als Luca Genta en Magdalena Karas van de Psalm project mee. Het album is samen met Adam Dekker geproduceerd.

De tien liederen die op het album staan komen voort uit eigen ervaringen. Het gaat over de vreugde in het leven,  maar ook over zorgen en het verdriet dat er kan zijn. Joyce en Elbert hebben bewust ruimte gelaten voor eigen invulling in de liedteksten. Op deze manier hopen zij dat de luisteraar hun eigen gevoel en situatie er in kan herkennen en zo kracht uit de liederen kan halen.

Na een dienst is dit wat mensen veelal beamen en dat is waar Joyce en Elbert hun grootste voldoening uit mogen halen.

De liederen op het album zijn geschreven in het Engels, de vertalingen zijn op deze site te vinden. Tijdens optredens kan deze ook getoond worden en Joyce zal wat vertellen bij elk nummer zonder in te gaan op eigen situaties.

Joyce wil met haar zelf geschreven teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. Dit alles doet ze met God de Vader als inspiratie en bron van alles. Dit is goed terug te horen in haar nummers.